Russische ambassadeur maandag in Dordrecht

08 oktober 2011

DORDRECHT -  Op maandag 10 oktober zal burgemeester A.A.M. Brok de Russische ambassadeur in Nederland, de heer R. Kolodkin, ontmoeten. De ontmoeting vindt om 12.15 uur plaats op het Russische fregat Shtandart dat in de Bomhaven in Dordrecht ligt.

Het historische schip trekt veel publiek en versterkt ook het imago van Dordrecht als historische havenstad. Zowel vanaf het water als vanaf de wal biedt het fregat Dordrecht een bijzondere aanblik met de Grote kerk op de achtergrond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.