Geen gewonden bij brand in woning

11 oktober 2011

DORDRECHT - Door nog onbekende oorzaak is in een woning aan de Isaac da Costastraat op 10 oktober brand uitgebroken. Op het moment van het uitbreken, 10.28 uur, was niemand thuis en er raakte ook niemand gewond. Aan de brand ging kennelijk een harde knal vooraf. De brand was niet uitslaand, maar richtte wel grote schade aan. Mogelijk ontstond de brand bij een verwarmingketel. Die optie zal mogelijk door medewerkers van de Unit Forensische Opsporing bevestigd of uitgesloten kunnen worden. Voordat zij echter naar binnen kunnen, zal de woning eerst  door de Omgevingsdienst geïnspecteerd moeten worden. Er bestaat namelijk gevaar voor instorting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.