Fiets in brand gestoken

13 oktober 2011

DORDRECHT - Onbekenden hebben op 12 oktober rond 17.05 uur op de Reeweg Oost een geparkeerde fiets in brand gestoken. Twee jongens stichtten de brand door spullen in fietstassen en op de bagagedrager aan te steken. De fiets stond geparkeerd tegen het kassaloket van een voetbalvereniging. Doordat agenten snel ter plaatse waren en de brand blusten bleef de schade aan het loket beperkt tot wat schoeischade. Er raakte niemand gewond. De voetbalvereniging heeft aangifte gedaan en gaat uit van een kwajongensstreek.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.