Gemeente Dordrecht heeft financiële controle doorstaan

13 oktober 2011

DORDRECHT - Het gaat goed met de financiële situatie van gemeente Dordrecht. Dat blijkt uit een financiële controle, die gemeente Dordrecht vrijwillig had ondergaan.

Deze controle werd gehouden naar advies van de Raad voor de Financiële Verhoudingen. Vergeleken met andere gemeenten c.q. steden met meer dan 100.000 inwoners, doet Dordt het heel goed. Een voordeel van deze goede vermogenspositie zijn goed te betalen lokale lasten voor de inwoners. Deze zijn de laagste in de regio.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.