Bestuurder valt in slaap op de A16 (video)

13 oktober 2011

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Haarlem moet wel erg moe geweest zijn. Toen er een file ontstond op de A16 ter hoogte van de Moerdijkbrug, viel hij in slaap in deze file. Toen de oorzaak van de file echter was verdwenen en de file daarna weer ging rijden, bleef de man ongestoord doorslapen.

Auto's haalden hem rechts in en hij veroorzaakte zelf dus ook weer een file en bovendien is het natuurlijk erg gevaarlijk om zo stil te staan op de linker rijbaan. Gelukkig belden mensen de politie en deze heeft de man gewekt. Hij kreeg geen boete, maar wel een waarschuwing.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.