Wethouder Jasper Mos bezoekt woensdag 26 okt. Fair Trade winkeliers

20 oktober 2011

DORDRECHT - Dordrecht is sinds 2010 Fairtrade Gemeente en organiseert in het kader daarvan de Fairtrade Week, waarvoor o.a. een Fairtrade Winkelroute is ontwikkeld. Deze route leidt langs 21 winkeliers, die eerlijke producten aanbieden. Wethouder Jasper Mos bezoekt op woensdag 26 oktober om 13.45 uur een aantal winkels, startend bij ’n Joy Chocolate aan de Vriesestraat 73 in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.