Vuurwapen in de auto

21 oktober 2011

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden op de Dokweg in Dordrecht. Bij hem werd in de auto een vuurwapen aangetroffen. 

De automobilist stond voor een tankstation stil waarop agenten poolshoogte namen. De bestuurder werd gecontroleerd, met zijn toestemming werd in het voertuig gekeken en in het dashboardkastje een vuurwapen met patronen aangetroffen. Het wapen en de patronen, evenals de auto zijn in beslaggenomen voor onderzoek. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.