Idordt: Zaterdag op Statenplein ook Occupy-actie tegen kapitalisme

24 oktober 2011

DORDRECHT -Op de website Idordt hebben Dordtenaren elkaar gevonden om zaterdag Dordrecht op het Statenplein ook te laten kennis maken met de Occupy-acties tegen de werking van het kapitisme. Zie ook op Idordt de discussie daarover.

Het volgende nieuwsbericht ontlenen van aan Idordt.nl:

Vorige week stond op iDordt een blogje met als titel “Occupy Dordrecht? Nee, het circus op het statenplein”. Een grapje omdat de caravans van het circus me deden denken aan de occupy beweging die over de hele wereld pleinen bezet.

 

In de comments van deze blog is een hele discussie ontstaat waar Karel en Pima elkaar hebben gevonden. Ze hebben nu de facebook-groep Occupy Dordrecht opgericht met als doel om ook een plein in Dordrecht te bezetten.

29 oktober moet 99% van de Nederlanders meedoen alle pleinen in Nederland te bezetten. Ook in Dordrecht.

 

Meer info op de facebook groep Occupy Dordrecht en de website Occupy the Netherlands.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.