Afterparty Sinterklaasintocht bij Banketbakkerij van der Sterre

24 oktober 2011

DORDRECHT - Dit jaar heeft Dordrecht de officiële intocht van sinterklaas die 12 november live uitgezonden wordt op televisie. Ook Banketbakkerij van der Sterre vindt dat natuurlijk een fantatisch feest. Ze zijn druk bezig met marsepein, pepernoten, amandelletters en chocolade. Maar ze hebben ook iets leuks georganiseerd op deze dag, speciaal voor kinderen. 

 Maikel ten Voorden komt op deze dag optreden in Dordrecht en vanaf 13.00 is hij bij Banketbakkerij van der Sterre voor een afterparty. Tot 18.00 uur kun je met hem praten en op de foto en gaat hij zijn hit zingen: Sinterklaas is mijn vriend. U kunt genieten van zijn muziek in de konditorei onder het genot van amandelstaaf en koffie. En er is ook een speciale actie: bij aankoop van een amandelletter krijgt u gratis de cd-single "Sinterklaas is mijn vriend" van Maikel.
In totaal delen 100 bakerijen door heel Nederland ruim 35.000 singles uit, warronder dus ook honderden in Dordrecht.
 
Hieronder kunt u alvast de videoclip bekijken:
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.