Man aangehouden op verdenking van diefstal

25 oktober 2011

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 25 oktober een 27-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal. Agenten zagen de man zonder verlichting rijden over de Nassauweg. Toen de agenten de man staande hielden en hem controleerden, troffen zij een hoeveelheid stroomdraad aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig was. Tevens bleek de fiets waarop hij reed als gestolen geregistreerd te staan. De man is hierop aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De fiets en het stroomdraad zijn in beslag genomen.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.