Kunstwerken Dordts Bree7 in Rivas Zorghotel Dordrecht

26 oktober 2011
Kunstwerken Dordts Bree7 in Rivas Zorghotel Dordrecht

DORDRECHT - In het Rivas Zorghotel Dordrecht zijn zeventien schilderijen van Bree7 te bewonderen. Bree7 is een Dordtse amateurschildergroep die speciaal voor het Rivas Zorghotel Dordrecht de schilderijen maakte. Dat deed ze in het kader van haar 12,5-jarig bestaan.

Jubileum
Ter ere van het 12,5-jarig bestaan van Bree7 wilden de zeven amateurschilders iets bijzonders doen. ‘We hoorden dat op de gezondheidsboulevard het Rivas Zorghotel Dordrecht de deuren zou openen’, vertelt Marry van Bree, oprichter van Bree7. ‘Daarom hebben we contact gezocht met Rivas en ze waren meteen enthousiast over het idee. Ter inspiratie hebben we vooraf gekeken naar de kleuren die gebruikt zijn in de inrichting. Die zijn ook terug te vinden in de schilderijen.’
 
Vrolijke schilderijen
De schilderijen zijn een mooie, vrolijke aankleding voor het Rivas Zorghotel Dordrecht. ‘Onze gasten en bezoekers reageren allemaal zeer positief’, zegt Wieny Blanken, zorgmanager bij Rivas Zorghotel Dordrecht. ‘We vinden het belangrijk dat onze gasten in de periode dat ze hier zorg krijgen, kunnen verblijven in een prettige omgeving. De schilderijen van Bree7 leveren daaraan een belangrijke bijdrage. We vinden het erg leuk dat we op deze manier samen met hen hun jubileum mochten vieren.’
 
Meer informatie
Meer informatie over Bree7 is te verkrijgen bij Marry van Bree, e-mail: marryvanbree@online.nl of telefoonnummer: (078) 615 38 19. Voor meer informatie over het Rivas Zorghotel Dordrecht: Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of www.rivas.nl. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.