Verdachte van vernieling auto’s meldt zich bij politie

27 oktober 2011

DORDRECHT -Een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zich op 27 oktober op het politiebureau aan de Overkampweg gemeld met de mededeling dat hij kort daarvoor van meerdere auto’s de ruiten vernield zou hebben. Zijn verhaal bleek in die zin te kloppen dat op de Marconiweg bij vijf auto’s daadwerkelijk meerdere ruiten waren ingegooid. De man werd aangehouden en ingesloten. Hij verklaarde verward te zijn geweest.


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.