Aanpak overstroming in Dordrecht goed

28 oktober 2011

DORDRECHT - staatsecretaris Joop Atsma heeft zijn goedkeuring geuit voor de ideeën die Dordrecht heeft om bij hoge waterstanden overstromingen te voorkomen. Een idee dat Dordrecht heeft, is de vloedschotten op de Voorstraat verhogen en daarnaast is er het plan een goot aan te leggen die overtollig water afvoert naar de Vest, waarna het bij een dalende waterstand weer teruggepompt kan worden in de rivier.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.