Duurzaamheidscafe Dordrecht op 11 november op de dag van de duurzaamheid

31 oktober 2011

DORDRECHT - Het Dordts Duurzaamheidscafé wordt dit keer gehouden op een vrijdag, namelijk op 11-11-11, de Dag van de Duurzaamheid.

Op het programma staat onder meer de stand van zaken rond stadslandbouw op het eiland van Dordrecht en enkele pitches van duurzame initiatieven in de stad.

Ook wordt teruggeblikt op de oogst aan duurzame ideeën die tijdens het vorige café begin september zijn besproken en wat de lokale politiek daarmee heeft gedaan of wil gaan doen.

De presentatie is in handen van Hans Berrevoets en Conny Taheij. De avond begint om 20.00 uur en wordt als vanouds gehouden in duurzaamheidscentrum Weizigt, waar de hele dag ook activiteiten plaatsvinden. Zo onderzoeken schoolkinderen de stadsboerderij op duurzaamheid in het kader van de landelijke campagne Alle kinderboerderijen Duurzaam!

www.dordtduurzaam.nl

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.