Muzikaal open huis Benevia muziekcentrum

31 oktober 2011

DORDRECHT - Schuif het dak eraf!
Riep de presentator van het Benevia Muziekcentrum naar het Drechtsteden trombone ensemble  tijdens het muzikaal open huis van het Benevia muziekcentrum. Gelukkig is dat dit ensemble niet gelukt, want het muziekcentrum hoopt nog vele jaren te blijven bestaan!

Op zaterdag 29 oktober 2011 bestond dit prachtige muziekcentrum aan de Spirea tien jaar en dat is gevierd met een open podium van 12.00 uur tot 24.00 uur. Het trombone ensemble dat ook in de schijnwerpers stond, werd enthousiast ondersteund door de menigte die op het ritme van de jazz stukken meeklapte.

Een bijzonder concert met knap solistisch werk waarbij de leden afwisselend de solostukken voor hun rekening namen. Een bijzondere samenstelling waarbij de trombone meer als solo-instrument te horen is dan als begeleidingsinstrument in een orkest.

De organisatie van het muziekcentrum kijkt met veel voldoening terug naar een prachtige muzikale dag die mogelijk werd gemaakt door vele enthousiaste muzikanten die hun steentje hieraan bijdroegen.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.