Man aangehouden in supermarkt

04 november 2011

DORDRECHT - De politie heeft donderdagavond 3 november een 22-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Die avond kwam er een melding dat er in een supermarkt aan het Admiraalsplein gevochten werd. Toen agenten ter plaatse gingen, troffen ze daar de 22-jarige man en zijn 49-jarige oom uit Dordrecht aan. De twee waren elkaar tegengekomen in de winkel, waarbij de 22-jarige Dordtenaar met de 49-jarige man op de vuist ging en diverse klappen uitdeelde. De agenten hebben hierop de 22-jarige man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.