Man slaat vrouw in het gezicht

04 november 2011

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht is vrijdagochtend 4 november aangehouden. De man sloeg zonder aanleiding een 73-jarige vrouw in het gezicht. Dit gebeurde in een bus richting Stadspolders ter hoogte van de S.M. Hugo van Gijnweg. Een medepassagier zag het voorval gebeuren en waarschuwde de chauffeur. Deze waarschuwde de politie, die ter plaatse kwam en de man aanhield. De man is meegenomen naar het bureau en voor verhoor ingesloten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.