Antiquariaat Dordrecht verkoopt boeken om museum Meermanno te helpen

05 november 2011

DORDRECHT -Boekendingen is een populaire landelijke website met actueel literair nieuws. Boekendingen volgt de activiteiten rond Godfried Bomans, Pieter Bas en het weekeinde op 9-11 december op de voet.

Boekendingen brengt ook nieuws uit Dordrecht. Een voorbeeld:

(meer nieuws natuurlijk op boekendingen)

 

Antiquariaat in Dordrecht houdt boekenverkoop ter ondersteuning voortbestaan Museum Meermanno


Antiquariaat het Kunstmagazijn aan de Voorstraat in Dordrecht heeft de afgelopen tijd veel boeken binnen gekregen die niet in het assortiment passen, of die al ruim aanwezig zijn. Hierom is besloten een grote opruiming te houden. Op zondag 6 november 2011 zullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen boeken worden verkocht op het gebied van literatuur, oude kinderboeken, detectives, kookboeken, kunst, geschiedenis, enz.

De opbrengst van de verkoop gaat grotendeels naar een goed doel: ondersteuning van Museum Meermanno | huis van het boek in Den Haag. Dit oudste boekenmuseum ter wereld – met een (onder liefhebbers) wereldberoemde collectie zeldzame boeken – dreigt gesloten te worden

 

Lees verder bij Boekendingen!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.