Vrijdag installatie prins Krabbejanus van Dordrecht

05 november 2011

DORDRECHT -In 1968 kreeg Dordrecht voor de eerste keer een stadsprins carnaval in de traditie van de Merwekrabbers. Club Bibelot was daarbij betrokken.

Binnenkort volgt alweer de nieuwe stadsprins. De gemeente deelt daarover mee:

Op de 11e van de 11e wordt traditioneel de nieuwe carnavalsprins Krabbejanus geïnstalleerd. Wethouder Rinette Reynvaan installeert de prins om 23.11 uur in de Businessclub van FC Dordrecht aan de Krommedijk.

 

Dat FC Dordrecht de locatie mag zijn, is ook wel historisch. In 1968 was aan de Krommedijk de DFC kantine de eerste locatie van de Prins.

 

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.