Man getrapt: verdachte aangehouden

07 november 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Zwijndrecht is op 6 november op de Stationsweg aangehouden. Hij zou daar een 51-jarige man uit Dordrecht hebben geschopt. Het slachtoffer liep die dag rond 14.30 uur op de Stationsweg toen hij een groepje van zo’n zes jongeren tegenkwam. Met één van hen kreeg de man een woordenwisseling, waarbij een andere jongeman van het groepje de man een schop zou hebben gegeven. Het slachtoffer rende weg en de politie werd gebeld. Agenten hielden de man die geschopt zou hebben aan en stelden hem na verhoor in vrijheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.