Riet Duykers nieuwe voorzitter Buitenwacht Dordrecht

07 november 2011

DORDRECHT - Riet Duykers is de nieuwe voorzitter van stichting de Buitenwacht in Krispijn. Zij volgt  Bert vd Burgt op, die in februari 2011 wethouder van Dordrecht werd van het CDA.

De Buitenwacht deelt over de nieuwe voorzitter mee:

Ze heeft een indrukwekkende loopbaan gehad met zeer veel bestuurservaring en ze draagt De Buitenwacht een warm hart toe. Als directeur van Krispijn Wonen heeft ze toentertijd meegeholpen fondsen te vinden die onze grote verbouwing financierden.
Ze is van mening dat De Buitenwacht van betekenis is voor de wijk Krispijn en wil zich met volle inzet sterk maken om De Buitenwacht te behouden.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.