Dordrecht ook duurzaam en puur eetbaar

07 november 2011

DORDRECHT - De landelijke Puur Restaurant Week staat dit jaar in het teken van fairtrade en biologische producten en duurzaam gevangen vis. Fairtrade Gemeente Dordrecht wil graag, samen met de initiatiefnemers van Mijn Koe Jouw Koe en Dordt Loopt in de Soep, deze gelegenheid aangrijpen om samen met de Dordtse horeca Dordrecht als faire, duurzame en ook culinaire stad op de kaart te zetten. De week duurt van 14 tot en met 20 november.

Hierbij zetten horecazaken een duurzaam menu op de kaart met fairtrade, biologische en/of streekproducten. De restaurants die zich op dit moment hiervoor hebben opgegeven zijn; Brasserie Buitengewoon, Veerhuis en Dordts Genoegen. Bij een van de deelnemende restaurants (één van de restaurants wint een vol restaurant) organiseren wij een speciale avond. Natuurlijk staat u vrij om deze gehele week te genieten van een duurzame maaltijd bij een van de deelnemende restaurants.

Reserveert u voor donderdagavond 17 november via info@fairtradegemeentedordrecht.nl voor het winnende restaurant; Dan maakt u zelf kans op een duurzame kookworkshop. Geef u op voor 14 november met naam, telefoonnummer en het aantal personen. Op deze avond is er tevens een tafeldame/heer aanwezig die u meer vertelt over duurzaam voedsel of drinken. Reserveer dus nu! Welk restaurant deze prijs wint, hoort u uiteraard binnenkort. Meer informatie over de Puur Restaurant Week in Dordrecht via tel. 06-28446512 * Gasten betalen zelf voor het duurzame diner"

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.