Grote belangstelling in Dordrecht voor The Hot Stewards in Bibelot

08 november 2011

DORDRECHT -Kort na de aankondiging van het concert van The Hot Stewards op poppodium Bibelot op vrijdag 18 november zijn al honderd kaarten verkocht. De band is bekend van opvallende optredens in binnen- en buitenland.

The Hot Stewards hebben door bassist ROGIER VAN DER ZOUWEN (25) ook een regionaal accent.

 Enkele jaren geleden werd al geschreven op de formatie: Bands die figuurlijk de tent afbreken, zijn geen nieuw fenomeen. Bands die in korte tijd letterlijk twee keer door het podium zakken wel. Overal waar ze komen zorgen The Hot Stewards met hun ‘nichterige’ rock ’n roll voor tumult. De Dordtse bassist Rogier van der Zouwen  alias Roger Steward: ,,Bij ons lopen oma’s van vijftig de polonaise met meisjes van dertien. Prachtig toch?’’

 In te strakke broeken, T-shirtjes, stropdasjes en met fluorescerende polsbandjes en foute kapsels touren de mannen met rauwe bewerkingen van jaren tachtig-nummers door Europa. Rock ’n roll met een soft randje. Roger is eigenlijk de verpersoonlijking van The Hot Stewards. Tengere bouw, jongensachtig uiterlijk, zachte glimlach, maar ook een stoere tatoeage op de linkerbovenarm. ,,We spelen rock ’n roll, maar willen wel in een warm bedje thuiskomen.’’

De band wil in Dordrecht wil met een nieuwe show uitpakken:

informatieVrijdag 18 november is het zover:
Een bijzondere show voor The Hot Stewards.

Nieuwe nummers, een nieuwe show en de NIEUWE DRUMMER!
Verwacht nog meer gekheid, energie, toeters en bellen en ga zo maar door!

In het voorprogramma speelt The Givemeister, zij maken er een sport van om de hipste nummers van nu door de mangel te halen.

Succes gegarandeerd dus!

 


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.