Verdachten man van diefstal aangehouden

08 november 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is op 8 november in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou in juli 2011 (de verdachte was toen 17 jaar) uit de woning van een bejaarde vrouw in Dordrecht sieraden hebben gestolen. De jongen had op dat moment schoonmaakwerk als vakantiebaantje. Nadat hij bij de vrouw aan de slag was geweest, miste zij haar sieraden en deed ze aangifte. Het onderzoek leidde naar de bewuste verdachte. Hij is ingesloten en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.