Intocht Sinterklaas live op SinterklaasRadio

08 november 2011
Intocht Sinterklaas live op SinterklaasRadio

DORDRECHT -Op 12 november komt Sinterklaas aan in Nederland en SinterklaasRadio doet live verslag van de intocht van de Sint. Vanaf 10:00 uur worden luisteraars jong en oud opgewarmd met leuke Sinterklaasmuziek. Verder kijken we natuurlijk waar de Sint zich bevindt en of alles goed gaat.

Als de Goedheiligman eenmaal ‘voet aan wal’ heeft gezet, zullen we hem uiteraard even vragen hoe hij de reis heeft meegemaakt.

Deze uitzendingen worden gemaakt in samenwerking met Drechtstad FM en ATOS Radio, de lokale omroepen van Dordrecht en het aangrenzende Zwijndrecht.

SinterklaasRadio is dit jaar weer via de digitale kabel te beluisteren. Abonnees van UPC en Ziggo vinden de enige echte radiozender van Sinterklaas vanaf 9 november bij de radiozenders van hun digitale pakket. Bij UPC op kanaal 79, Ziggo kanaal 789 en analoog in Veendam op 104.5FM. Er zijn nog onderhandelingen om de zender beschikbaar te maken bij meer kabelproviders.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.