Bromfietser en bijrijdster gewond na aanrijding

09 november 2011

DORDRECHT - Een 50-jarige bromfietser uit Dordrecht en zijn 13-jarige dochter die bij hem achterop zat, zijn op 8 november gewond geraakt na een aanrijding op de Reeweg Oost. Rond 18.25 uur botste de bromfietser tegen een bestelbus die werd bestuurd door een 21-jarige man uit Raamsdonk. De automobilist bleef ongedeerd, de bromfietser liep kneuzingen op en moest voor controle naar het ziekenhuis,. Zijn dochter had diverse kneuzingen en schaafwonden. De bromfietser had vermoedelijk teveel gedronken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.