Schaakstrijd tussen Gert Zwartjes en Tom van Bokhoven

10 november 2011

DORDRECHT -Bij de overdag-schaakclub De Klockelaer liggen Gert Zwartjes en Tom van Bokhoven op kop. Elke donderdag vanaf half tien kan de tweesttrijd, maar vaak ook negen of tien andere schaakpartijen worden gevolgd in het dienstencentrum aan de Tak van Poortvlietstraat.

De Klockelaer staat als overdagclub in een traditie van dertig jaar. Vijf ronden staan nog op de agenda en op de laatste donderdag voor de kerst is een gezellige en feestelijke afronding.

 

Meer info op de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl

 

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.