Hogeschool Drechtsteden gaat digitaal

11 november 2011

DORDRECHT - De nieuwe Hogeschool Drechtsteden heeft een website. ‘Cursisten krijgen hier alle informatie die nodig is’ aldus bestuursvoorzitter Jan Meissen.

 

Hogeschool Drechtsteden is per 5 september 2011 gestart met de eerste basiscursus chemie en veiligheid die inmiddels is afgerond. In de tussenliggende tijd is hard gewerkt om de verdere opzet en inhoud van het lesprogramma “chemie en veiligheid” vorm te geven. Daarnaast is in samenwerking met het Albert Schweitzer Ziekenhuis de ontwikkeling gestart van een parallel opleidingsprogramma “curatieve gezondheidszorg en veiligheid”.

Verder wordt een nieuwe deeltijdopleiding Hogere en Middelbare Kwaliteits- , Arbo- en Milieuzorg (oftewel KAM-zorg) aangekondigd. Alle opleidingen zijn een primeur voor Nederland. Via de website houden we bezoekers op de hoogte van de plannen, de lessen en de mensen achter de ‘Hogeschool’ volgens bestuurslid Pieter Verhoeve.

De officiële website is www.hogeschooldrechtsteden.nl   

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.