Televisie-uitzending intocht Sint mét gebarenpiet te zien in de bieb

11 november 2011

DORDRECHT - De NTR (Nederlands publieke omroep) heeft bij de televisie-uitzending van de intocht van Sinterklaas, de gebarenpiet afgeschaft. De gebarenpiet is dit jaar alleen nog te zien via internet, http://www.zappelin.nl/tv-kijken, en digitale tv te zien. Maar niets is toch leuker en gezelliger voor kinderen (en hun ouders) om samen naar de intocht te kijken, in plaats van alleen achter een computerschermpje!

De Bibliotheek A tot Z heeft hier iets op gevonden en nodigt alle dove - en slechthorende kinderen uit om op zaterdag 12 november naar de Centrale Bibliotheek in Dordrecht te komen. Daar kunnen ze vanaf 12 uur op een groot scherm naar de televisie-uitzending van de intocht mét gebarenpiet kijken, gezellig met andere kindertjes! Sinterklaas kunnen ze ook in het echt zien, omdat hij in Dordrecht met zijn boot aankomt en met zijn vele pieten ook voorbij de Centrale Bibliotheek aan de Groenmarkt zal komen. Nog even een leuk Sinterklaasboek uitzoeken en lenen, dan is het echt één groot feest in en rondom de bibliotheek! 

Meer informatie
Meer informatie over actie #beamerpiet:
http://www.tolknet.org/intocht-sint-zonder-gebarenpieten-op-tv-3869.html
http://www.meisjevandeslijterij.nl/2011/11/beamerpiet/ 
twitter bij @Tolknet of  #beamerpiet
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.