Geen compensatie voor invoering betaald parkeren sportboulevard

13 november 2011

DORDRECHT - De invoering van het betaald parkeren in Dordrecht rondom de Sportboulevard heeft tot de nodige discussie geleid.

De gemeente gaat niet in op een verzoek tot compensatie:

De Stichting Schaats- en Activiteitencentrum Drechtsteden, die de voormalige ijshal exploiteerde, krijgt geen vergoeding voor de schade die zij zou hebben geleden door de invoering van betaald parkeren op het Gezondheidspark. Het college heeft op advies van de bezwaarschriftencommmissie besloten het bezwaar tegen de eerdere weigering ongegrond te verklaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.