Politie zoekt getuigen beroving Dordrecht

13 november 2011

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving in de nacht van zaterdag op zondag 13 november langs het Dubbelmondepark. Een 18-jarige man fietste rond 00.20 uur over de Dordwijklaan toen plots vier onbekende personen op hem af kwamen. Het viertal trok de man van zijn fiets en duwde hem op de grond.

De vier bedreigden de man en pakten enkele van zijn bezittingen af. Vervolgens gingen ze er op twee scooters met hoge snelheid vandoor over het fietspad langs de N3 in de richting van het ziekenhuis.
De politie doet onderzoek naar de beroving en vraagt mensen die iets gezien hebben of die het viertal hebben zien rijden contact op te nemen.

De daders betreffen vier jongens/mannen tussen de 16 en 20 jaar oud, 1.70-1.80m lang, normaal postuur, donkere kleding. Twee van de vier hadden hun gezicht deels bedekt, waarvan een ook nog een pet droeg. Een van de twee scooters was oranje en wit van kleur. Mensen die meer informatie hebben worden gevraagd te bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.