Bouw van opvanghuis Hostel begint donderdag in Dordrecht

13 november 2011

DORDRECHT -  Aanstaande donderdag zijn  de eerste openingshandelingen voor de bouw van het opvanghuis HOSTEL aan de Amnesty Internationalweg in Dordrecht

 

Een aantal jaren was er een stevige discussie in de stad en in de gemeenteraad over WAAR kan het opvanghuis hostel het bveste komen. In een gecontroleerbare omgeving mogen mensen blijven gebruiken, maar zij zijn dan wel van straat en niet dakloos.

De hoop is dat een geregeld leven de mensen motiveert om hun leven helemaal weer op de rails te zetten.

Bericht van de gemeente:

 

Na een aantal korte speeches zal wethouder Harry Wagemakers (Maatschappelijke Ondersteuning) donderdagmiddag 17 november omstreeks 16.00 uur samen met de directeur van het Leger des Heils en de directeur van Trivire de openingshandeling verrichten van de start van de bouw van het Hostel.
De locatie van de officiële start is in een tent op het bouwterrein aan de Amnesty Internationalweg in Sterrenburg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.