Veel geld op zak: mannen aangehouden

16 november 2011

DORDRECHT - Twee Fransmannen van 26 en 43-jaar zijn op 15 november rond 21.45 uur op de Laan van Europa aangehouden. Op de A16 besloten agenten het tweetal te laten volgen en te controleren. Het duo had enkele tienduizenden euro’s bij zich en werd op verdenking van witwassen aangehouden. Het geld is in beslaggenomen.

De twee werden ingesloten en worden verhoord. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.