Mannen met drugs aangehouden

16 november 2011

DORDRECHT - Een 24-jarige Fransman en een 31-jarige man uit Portugal zijn op 15 november rond 21.40 uur op de Laan van Europa aangehouden. Agenten zagen hen op de A16 rijden en gaven een volgteken om hen te controleren. Op de snelweg gooiden de inzittende een pakket uit het raam, dat door een van de agenten werd gevonden en in beslaggenomen.

Er bleek bijna 100 gram aan harddrugs in te zitten. De mannen zijn voor den nacht ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.