In gesprek met Joop Teutenberg

16 november 2011
In gesprek met Joop Teutenberg

DORDRECHT - Joop Teutenberg kan niet zonder zijn wintercircus Royal. Vanaf 23 december 2011 staat de tent op het Jaap Edenplein aan de Sportboulevard in Dordrecht.
Vorig jaar kreeg hij  vele tegenslagen te verwerken, maar Joop Teutenberg heeft er weer zin in en de 23e editie gaat volgens hem waarschijnlijk de belangrijkste ooit worden.

Ad van den Herik ging voor zijn programma “In gesprek met…” op zoek naar de betekenis van deze 23e editie, maar het werd een aangrijpend en open gesprek over circusmoeheid, troonopvolging en de moeizame relatie tussen Joop Teutenberg en de overheid, die zich vaak kenmerkt door heftige discussies en meningsverschillen en dit laat hij in de uitzending goed merken!
 
Aan de winter van vorig jaar denken ze bij het Dordtse Wintercircus Royal liever niet terug. Want toen sloeg de wet van Murphy toe: alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Noodgedwongen kon pas laat met de opbouw van de tent worden begonnen. Te laat, zo bleek al snel. Want nog vóórdat de masten goed en wel stonden, sloeg Koning Winter in volle hevigheid toe. En niet alleen in Dordrecht, maar in heel Europa...
 
In Gesprek met is te zien op RTV Dordrecht op woensdag 16 november vanaf 18.00 uur en wordt ieder uur herhaald.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.