Gewonde bij aanrijding Talmaweg

17 november 2011

DORDRECHT -Op de kruising van de Talmaweg en de Abraham Kuyperweg in Dordrecht is donderdagochtend 17 november 2011 een ongeval geweest tussen een auto en een scooter. De scooterrijder is hierbij gewond geraakt en is door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.
 
Over de ernst van verwondingen is niets bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.