Kapotte spiegels Oranjelaan

18 november 2011
Kapotte spiegels Oranjelaan

DORDRECHT - Het is niet de eerste keer in de laatste paar weken dat er in Dordrecht spiegels worden vernield. Op diverse locaties zijn al kapotte spiegels en glas op de weg gesignaleerd. Dit keer was het raak langs de Oranjelaan in Dordrecht waar (vermoedelijk vannacht) opnieuw spiegels van auto's zijn vernield. De 'hetze tegen spiegels' dupeert eigenaren van de voertuigen, een kapotte spiegel vervangen kost toch al gauw zo'n 50 euro. In dit geval zijn zelfs beide spiegels vernield, dus ook de spiegel die zich níet aan de straatkant bevindt:

Overigens is dit slechs één voorbeeld van de meerdere voertuigen langs de Oranjelaan waarvan de spiegels kapot waren gemaakt. 

Naast het duperen van de eigenaren, levert het glas van de spiegels op sommige wegen ook gevaar op voor spelende kinderen en kan het ook voor lekke banden zorgen bij auto's en vooral fietsers. 

Een hinderlijk probleem dus, waarvan we hopen dat de daders gauw worden gesignaleerd en opgepakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.