Bert den Boer presenteert nieuw boek: Echt contact (met video)

18 november 2011
Bert den Boer presenteert nieuw boek: Echt contact (met video)

DORDRECHT - Van Bert den Boer, columnist van Dordecht.net, verschijnt volgende week een nieuw boek: "Echt contact".

Op de achterkant van het boek staat:

Het ‘ouderwetse’ gesprek tussen twee of meer mensen steekt nog altijd met kop en schouders uit boven alle nieuwe technische hulpmiddelen om contact te maken. Het is het meest op maat gesneden en het meest effectief, zolang het geen eenrichtingsverkeer is. Maar hoe voer je nu precies een goed gesprek, hoe zorg je ervoor dat ’t klikt met iemand?

In dit boek biedt Bert den Boer praktische handvatten om op een positieve manier invloed uit te oefenen op de omgang met anderen. Een toegankelijk boek met veel herkenbare en grappige voorbeelden uit het leven thuis, op het werk, langs de lijn, in de slaapkamer, op school, bij het tuinhek, in de kroeg en overal waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten. Kortom, voor iedereen die zin heeft net even wat meer te weten te komen over communicatie en coaching, zonder meteen in een theoretisch managementboek te verzeilen.

Bert den Boer (1956), socioloog, werkt zelfstandig als senior adviseur, trainer en coach. Met Wim Huijser schreef hij eerder de boeken Onbegrensd en Leef je verlangen. Ook verschenen twee verzamelbundels met columns van zijn hand: Leven met paradoxen en Over leven.

Paperback, 176 pagina's
Kleur: z.w.
Taal: Nederlands
Afmetingen: 140 x 190
ISBN: 9789055948413
Prijs: € 19,95

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.