Verdachte mishandeling en vernieling aangehouden

21 november 2011

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht is zondagmorgen 20 november aangehouden.

De man zou tijdens een ruzie zijn 34-jarige vriendin hebben geslagen. De vriendin vertrok vervolgens naar een woning van familie in Krispijn. Daar kwam de man verhaal halen en vernielde een ruit. De politie werd gealarmeerd, maar de man was er inmiddels vandoor. Even later werd hij aangehouden op de Laan der Verenigde Naties. Hierbij verzette hij zich, zodat agenten zich genoodzaakt zagen om pepperspray te gebruiken.

De man is ingesloten en wordt verhoord. 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.