Viertal verdacht van vernieling

21 november 2011

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november kreeg de politie melding van overlast door jongeren. Zij zouden op de Gorterplaats proberen om brievenbussen in brand te steken. Daar troffen agenten inderdaad vier personen aan die voldeden aan het signalement. Ook werd bij hen een brandende krant aangetroffen. Dezelfde jongens bleken eerder op de avond ook gecontroleerd te zijn vanwege overlast. De 17-, 18-, 19- en 20-jarige jongen uit Dordrecht, zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.