Herhaalde oproep: Politie zoekt getuigen

22 november 2011

DORDRECHT -  De politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij een man op agenten inreed. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november rond 00.30 uur. Surveillerende agenten waren op de Wijnstraat ter hoogte van het Scheffersplein in gesprek met een aantal personen, toen de verdachte in een groene BMW met hoge snelheid kwam aanrijden. De bestuurder negeerde een stopteken van de agenten en reed recht op hen af.

Zij konden de auto ontwijken waarna de bestuurder met grote snelheid verder reed. Hierbij negeerde hij opnieuw een stopteken en reed op de Boogjes een stuk tegen het verkeer in. Het voertuig werd even later op de Korte Geldersekade aangetroffen. Getuigen hadden de 21-jarige man uit Dordrecht zien wegrennen in de richting van het veer en even later hielden agenten hem aan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is in verzekering gesteld.

De politie is op zoek naar de mensen waarmee de agenten in gesprek waren, of andere getuigen van het incident. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.