Tweede editie Sinterklaas Beweegfeest één grote belevenis

23 november 2011

DORDRECHT - Sportbedrijf Dordrecht organiseerde afgelopen zondag voor de tweede keer het Sinterklaas Beweegfeest. Voor zowel de deelnemende kinderen, als hun ouders was het één grote belevenis. Met deelname aan allerlei leuke sportieve activiteiten wisten ze de luie zwarte pieten weer te activeren.

Ruim 200 kinderen (2-6 jaar) kwamen op 20 november samen met hun ouders naar het Sinterklaas Beweegfeest in het gloednieuwe Sportcomplex Crabbehof. Speciaal voor het beweegfeest werd de sporthal omgetoverd tot een sfeervolle Sint en Piet belevingswereld. Musicalster Jamai verzorgde de presentatie van het vrolijke festijn en een zwarte pieten showband bracht een gezellige muzikale omlijsting. De deelnemers gaven onmiskenbaar het goede voorbeeld aan zwarte piet. Er werd fanatiek geklommen en geklauterd over de daken, gedanst in de pietendisco, gesport in de pietensportzaal en werden leuke beweegspelletjes gespeeld in de huiskamer. Dit alles om de zwarte pieten te helpen, na een luie zomer, sneller pakjes te bezorgen. Sinterklaas concludeerde tijdens zijn aanwezigheid dat deze missie is geslaagd, zijn luie pieten toonden zich weer fit en lenig.

Het Sinterklaas Beweegfeest werd georganiseerd door Sportbedrijf Dordrecht in samenwerking met lokale sportverenigingen. Deelnemers maakten op deze manier kennis met het diverse doelgroepgerichte sport- en beweegaanbod in Dordrecht.
 

Kijk op www.dordtsport.nl voor meer foto’s.

 

Foto’s: Ronald van den Heerik

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.