Scooterrijder gewond na aanrijding

23 november 2011

DORDRECHT - Een 24-jarige scooterrijder uit Dordrecht is op 23 november rond 05.00 uur gewond geraakt nadat hij op de Nassauweg tegen een personenauto aanreed. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend, mogelijk verloor de man de macht over het stuur doordat hij – naar eigen zeggen – geen rijbewijs had. De scooter had de man geleend van een vriend.

De bestuurder had pijn aan zijn been en liep mogelijk een gebroken duim op. De scooter is in beslaggenomen. De personenauto raakte zo beschadigd dat deze weggetakeld moest worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.