'Discriminerende' drempels Krispijn weg

23 november 2011
'Discriminerende' drempels Krispijn weg

DORDRECHT - In delen van Nieuw-Krispijn worden de drempels die daar tot nu toe lagen, weggehaald en vervangen door andere exemplaren. Hoewel dit wat opgebroken straten en omleidingen veroorzaakt, is de komst van de nieuwe drempels zeer toe te juichen. De oude drempels bestonden uit een betonnen bank in het midden van de weg, waardoor brede voertuigen flink konden doorscheuren, maar smalle voertuigen met een minimale snelheid (10,20 kmpu) eroverheen moesten. Deze situatie wordt nu voor alle voertuigen gelijk. Daarmee zijn de 'discriminerende' drempels verdwenen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.