Verdachte van auto-inbraak aangehouden

24 november 2011

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Dordrecht is op 24 november op de Zuidendijk aangehouden.

Agenten zagen hem rond 02.50 uur op de Witte de Withstraat en doordat de man uitgebreid bij de politie bekend is, besloten ze hem in de gaten te houden. Niet voor niets, want binnen een aantal minuten werd op de Terubstrraat een auto opengebroken. De man werd in de buurt aangetroffen en aangehouden. Hij had inbrekersgereedschap bij zich en hij had goederen bij zich die hem rechtsreeks aan de opengebroken auto konden koppelen.

De man is gesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.