19-jarige aangehouden na bedreiging met mes

25 november 2011

DORDRECHT - Agenten hebben vrijdagochtend 25 november een 19-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor bedreiging. De man bedreigde een 15-jarig meisje uit Dordrecht met een mes toen zij ’s morgens haar woning aan de Joop den Uylstraat verliet om naar school te gaan. Een buurvrouw zag het incident gebeuren en belde de politie. Deze kwam ter plaatse en wist de man, een bekende van het meisje, kort hierop aan te houden. Na een zoekslag te hebben gemaakt, troffen de agenten in de omgeving het mes aan. Dit is in beslag genomen. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verhoor. Het meisje heeft aangifte gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.