Pierre Smeets koploper schaaksociëteit de Willige Dame

26 november 2011

DORDRECHT -  Met nog vier ronden voor de boeg blijft Pierre Smeets in poffertjessalon Visser nabij het Scheffersplein koploper. Naomi Snikkers, een debutante van achttien jaar, is de belangrijkste uitdaagster, zo laat ook de stand op de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl zien.

Smeets is ook in het eerste team van de Willige dame, dat moeizaam debuteert, de belangrijkste puntenmaker. Hij staat op 2,5 uit 3. Zijn team moet op 17 december proberen om in de vierde ronde eindelijk eens één of meer matchpunten te pakken. De Willige dame zal anders immers het nieuwe jaar ingaan als degradatiekandidaat nummer één.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.