Man zwaar gewond bij ongeval met drie personenauto’s

26 november 2011

DORDRECHT - Vrijdagavond 25 november heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Baanhoekweg. Een 40-jarige man uit Dordrecht raakte hierbij zwaar gewond. De man reed rond 21.00 uur over de Baanhoekweg vanuit de richting van de N3. Ter hoogte van de Merwehal kwam de man in botsing met een personenauto met achter het stuur een 42-jarige man uit Rotterdam die vanaf een parkeerterrein de weg op reed.

Vervolgens schoof het voertuig van de man uit Dordrecht door tegen een auto met achter het stuur een 53-jarige man uit Dordrecht die op dat moment in tegengestelde richting reed. Politie, brandweer en ambulance rukten uit om eerste hulp te verlenen. Ook kwam een traumahelikopter ter plaatse. Doordat de man bekneld raakte in zijn voertuig, moest hij door brandweerpersoneel uit zijn voertuig worden geknipt. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp, waarna de man met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam is overgebracht.

De bestuurders en de drie passagiers van de andere twee voertuigen liepen enkele lichte verwondingen op en zijn ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd. De drie voertuigen raakten als gevolg van het ongeval fors beschadigd en moesten worden getakeld. De Regionale Verkeersondersteuning van de politie kwam ter plaatse om (sporen)onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.