Mannen met gestolen fietsen aangehouden

30 november 2011

DORDRECHT - Een 38-jarige man uit Dordrecht is op dinsdagavond 29 november op het Vrieseplein aangehouden. Medewerkers van Stadstoezicht zagen de man met de op slot staande fiets sjouwen en hielden hem staande. De man gaf toe de fiets gestolen te hebben. Na verhoor en een nacht cel is de man, zonder fiets, weer in vrijheid gesteld. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Dordrecht – Een 27-jarige man uit Dordrecht is op 30 november in zijn woonplaats aangehouden. Hij had recentelijk een gestolen fiets verkocht aan 40-jarige vrouw uit Dordrecht. Deze vrouw deed met ‘haar’ fiets op 26 november boodschappen op de Raamstraat, waar de oorspronkelijke eigenaresse haar eigendom zag staan. Deze 20-jarige vrouw uit Dordrecht aarzelde niet en belde de politie. Al snel werd duidelijk wie de gestolen fiets aan de 40-jarige vrouw had verkocht. Deze verkoper is ingesloten en wordt verhoord.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.