Politie nog op zoek naar weggelopen man

01 december 2011
Politie nog op zoek naar weggelopen man

DORDRECHT - De politie in Dordrecht is nog op zoek naar een 18-jarige Dordtenaar.

De man verliet op 27 november na een ruzie in verwarde toestand zijn huisadres in de Dordtse wijk Sterrenburg en sindsdien heeft hij niets van zich laten horen. De man heeft getint, donker kroeshaar. Hij droeg een zwart jack met capuchon, een grijs vest met capuchon, een spijkerbroek en zwarte sportschoenen. Julian was mogelijk in het bezit van een witte Hema-damesfiets.
Op 28 en 29 november verspreidde de politie twee burgernet-berichten waarin gevraagd werd naar de man uit te kijken, maar die geen tips opleverden die naar zijn verblijfplaats leidden.
 

Wie de man recentelijk gezien heeft of weet waar hij nu is, wordt gevraagd te bellen naar de politie in Dordrecht-Oost via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.